marjolein@ervada.nl
Website creatie

Stoelmassage voor bedrijven

Uw medewerkers zijn uw kostbaarste bezit. U wilt graag dat uw medewerkers in topvorm zijn. Door uw medewerkers regelmatig stoelmassages aan te bieden geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om tijdens hun werk een moment van ontspanning op te zoeken. Een moment om de stress even los te maken, en beginnende klachten zoals hoofdpijn, rug- of schouderklachten, of RSI vroegtijdig te laten behandelen. Dit bevordert het welzijn van uw medewerkers, en verlaagt het ziekteverzuim. Bovendien levert dit een belangrijke bijdrage om uw organisatie een aantrekkelijke werkgever te laten zijn.

Aftrekbaar voor belasting

Stoelmassages zijn volledig aftrekbaar voor de belasting, indien aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • U heeft een ARBO-plan waar de stoelmassage in redelijkheid deel van uitmaakt.
  • De stoelmassage vindt plaats onder werktijd.
  • De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd.
  • Er geen sprake is van een privé besparing voor de werknemer.

Nadere informatie

Het is gebruikelijk om een vaste dag(deel) (of dagen) per week, of in de twee weken af te spreken, zodat uw medewerkers op regelmatige basis een stoelmassage kunnen ondergaan. De kracht zit in de herhaling. Een stoelmassage duurt 20 minuten per persoon. 

Voor nadere informatie maken we graag een vrijblijvende afspraak, met offerte op maat. Uiteraard kunt u hierbij zelf een stoelmassage ondergaan, om het effect ervan te ervaren. Wij werken in een straal van ca. 40 km rondom Zutphen.

Op alle overeenkomsten en contracten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze opvragen.

Ervada staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Arnhem, onder nummer 66884039. Het btw nummer van Ervada is NL192347123B02.