marjolein@ervada.nl
Website creatie

Wegens omstandigheden is de praktijk langere tijd gesloten

Onze excuses voor het ongemak

Massage bij u thuis in Zutphen en omgeving

Last van stress of vermoeidheid? Een professionele massage, door Ervada massage, is een heerlijke manier om tot rust te komen. Na een vermoeiende dag, of gewoon om jezelf eens lekker te verwennen, het is heerlijk om je spieren en weefsel gemasseerd te voelen en om zo tot ontspanning te komen. Het geeft je weer energie! En je hoeft er niet eens de deur voor uit! Massages doe ik gewoon bij u thuis, in de omgeving Zutphen. 

Voor de massage neem ik een massagetafel mee die heerlijk verwarmd is, en werk ik met verwarmde olie voor een ontspannen gevoel op de huid. Ook alle overige benodigdheden neem ik mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een kamer met voldoende ruimte voor een massagetafel en ruimte erom heen voor de masseuse, en de verwarming een aantal graden warmer, voor een aangenaam gevoel. 

Er zijn meerdere soorten massages om uit te kiezen, afhankelijk van je eigen voorkeur. Zie hiervoor de pagina Diverse soorten massages. Uiteraard adviseer ik je hier ook graag in. Ook geef ik stoelmassages bij bedrijven, zie hiervoor de pagina Stoelmassage bedrijven. Een overzicht van de tarieven vindt u op de pagina Tarieven.

Meer informatie of direct reserveren?

Op deze website vindt allerlei informatie. Mocht u toch nog vragen hebben of een afspraak willen maken? Neem contact op via het contact formulier

Stel uw vraag of maak een afspraak